Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i ANAV signen el conveni anual de col•laboració

3 juliol 2009 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II han signat avui el conveni anual de col•laboració en el qual s’estableixen les bases de col•laboració entre l’ens comarcal i l’empresa per afavorir el desenvolupament i millora tan econòmic com social del territori. Aquesta acció s’emmarca en la voluntat de l’empresa de fomentar la millora de serveis i qualitat de vida del territori on estan implantades les centrals, més enllà de ser una font de riquesa i ocupació de primer ordre.

El conveni ha estat rubricat per Josep Solé, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i César Candás, director de la Central Nuclear d’Ascó avui al migdia a la seu del Consell Comarcal a Móra d’Ebre.

Pel que fa al contingut del conveni, entre els punts de col•laboració més rellevants cal destacar: la millora de les infraestructures existents per potenciar l’activitat econòmica; el desenvolupament d’activitats alternatives en els sectors agrari, turístic i artesanal per consolidar les iniciatives del territori; el foment i la creació de llocs de treball estables; la millora de l’oferta de formació professional mitjançant cursos de formació complementària; la promoció i divulgació de la comarca i el desenvolupament d’iniciatives de caire social destinades a la millora del benestar de col•lectius singulars com ara són: tercera edat, joves, dones, aturats i immigrants.

ANAV col•labora amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre fent una aportació econòmica de 375.000 euros que es destinaran a diferents projectes emmarcats en els punts detallats anteriorment.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: