Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha presentat al Pla Avanza el projecte d’instal•lació d’un living lab a la Ribera

29 abril 2009 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera continua la seva aposta per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació ( TIC). Després de l’èxit del Territori TIC, i , en aquest moments, el desenvolupament del projecte Ribera d’Ebre, Territori Digital, l’ens riberenc ha aprovat en el ple celebrat aquesta tarda la sol•licitud d’ajuts per la realització de projectes i accions referents al programa d’Acció Estratègica de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Pla Avanza del govern espanyol.

La memòria que ha presentat el consell riberenc està pressupostada en prop de 2 milions d’euros i respon al nom de “ Projecte de creació d’un centre de coneixement experimental que impulsi la creativitat i la innovació de l’e-administració basat en la filosofia living lab”.

El president del Consell Comarcal, Josep Solé, ha concretat quines actuacions estan incloses en el Pla. A part del cursos de formació i l’adquisició d’alguns equipament informàtics, Solé ha destacat “la inclusió d’uns immobles, que lligat a les obres d’ampliació del Consell es preveu, si s’aprova el projecte, dedicar una planta a les noves tecnologies”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: