Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal rep la visita d’una quarantena d’alumnes del Col•legi Enric Grau Fontseré de Flix

17 març 2009 · Noticies

. Els nens i nenes del CEIP Enric Grau Fontseré han escoltat amb força atenció les explicacions que les tècniques de Joventut del Consell Comarcal els han fet abans de la visita als departaments del Consell.
L’organigrama de l’ens comarcal i la divisió dels departaments tècnics han estat algunes de les informacions que han rebut els infants. La visita també ha passat pel Telecentre de la capital de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: