Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El CERE presenta la Miscel·lània dedicada a Tivissa

15 maig 2008 · Noticies

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) va presentar el passat diumenge 11 de maig a la tarda el número 18 de la revista “Miscel•lània” del CERE, dedicada en aquesta ocasió al poble de Tivissa. El CERE té per finalitat el foment dels valors culturals, científics i artístics de la comarca, en els aspectes d’investigació, conservació i divulgació; i és per això que edita aquest butlletí adreçat a la publicació de treballs inèdits sobre la comarca en general, però prestant una especial atenció a un poble en particular en cada un dels seus números.

L’acte de presentació va constituir la darrera activitat inclosa en les Jornades Culturals de Tivissa i va anar a càrrec de l’alcalde, Jordi Jardí, el president del Consell Comarcal, Josep Solé, el president del CERE, Josep F. Moragrega, l’historiador vinculat a la Societat Obrera de Tivissa, Tomàs Biosca i el cap de publicacions del CERE, Vicent Casadó. Aquest darrer va exposar al nombrós públic assistent els continguts del butlletí, centrat en diferents aspectes de la història, la natura i la meteorologia de Tivissa i compta en la seva contraportada amb una col•laboració de Carles Jardí, de la Societat Obrera, ja que és costum que la redacció de la contraportada vagi a càrrec d’un representant d’una entitat del poble al qual es dedica la revista.

A banda de la presentació, va tenir lloc la inauguració de l’exposició produïda pel CERE sobre les publicacions que aquesta entitat ha dut a terme en els seus vint-i-cinc anys d’existència, la qual romandrà a la sala d’exposicions de Tivissa les properes setmanes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: