Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Montserrat Tura inaugura les Jornades Culturals de Tivissa

21 abril 2008 · Noticies

La consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Tura, va inaugurar dissabte passat les jornades culturals del municipi riberencs de Tivissa. Tura va ser rebuda al consistori tivissà per les autoritats municipals i tot seguit va saludar la gent gran que es reunia al casal municipal.

Montserrat Tura va presidir la inauguració de l’exposició del taller de ceràmica del Centre Penitenciari de Tarragona, que es pot contemplar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura “Mestre Cabré”. L’exposició romandrà oberta del 19 d’abril fins el 4 de maig, ambdós inclosos, de 19.00 h a 20.00 hores. Tot seguit, es va dur a terme la conferència “Justícia i societat”, al Casal Cultural. Un debat i una posada en comú de les conclusions dels grups de treball van finalitzar l’acte.

Els actes de les Jornades Culturals de Tivissa s’allargaran fins el dia 11 de maig.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: