Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cloenda del Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre 3

20 desembre 2006 · Noticies

El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre 3 va finalitzar les activitats el 20 de desembre. El Consell Comarcal va organitzar l’acte de cloenda i de lliurament de certificats a la seu del taller d’ocupació, a l’edifici de Creu Roja, a l’avinguda de la Diputació de Móra d’Ebre.

Les vuit alumnes que es van formar en el mòdul d’auxiliar d’ajuda a domicili del taller van superar 300 hores de pràctiques a la residència geriàtrica Natzaret, 52 hores al centre d’educació especial Jeroni de Moragas i 30 hores al Servei d’Ajuda Domiciliària del Consell Comarcal Ribera d’Ebre.

El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre 3 va iniciar les seues activitats el 21 de desembre de 2005 i les finalitzarà el dia 20 de desembre de 2006. La iniciativa tenia com a objectiu promoure la inserció laboral de persones amb dificultats per accedir al mercat de treball, finançada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat, i Fons Social Europeu.

Segons els responsables del taller, la previsió d’inserció laboral de les alumnes és molt alta i immediata, ja que s’ha detectat que l’ajuda domiciliària a persones grans o dependents és un sector amb molta demanda i necessitat de professionals a la comarca i rodalia.

L’acte va ser presidit pel president comarcal, Josep Solé, i pel director dels Serveis Territorials del Departament de Treball de la Generalitat, Fermín Andrés.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: