Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre repartix 500 racions de clotxa al Saló Internacional del Turisme de Catalunya

30 maig 2005 · Noticies

La presència del Consell Comarcal al SITC, que ha tingut lloc entre el 26 i el 29 de maig, va ser mitjançant un taulell i una hostessa propis en l’estand conjunt de les quatre comarques ebrenques. En aquesta edició, la gastronomia de la Ribera d’Ebre va ser protagonista al saló, ja que ahir diumenge, 29 de maig, els restauradors de la comarca van servir un total de 500 degustacions de la tradicional clotxa, dins la promoció d’aquest plat tradicional de la gastronomia de la comarca.la Ribera d’Ebre.

Una altra acció de l’estada de la comarca al SITC va ser la presentació d’un nou tríptic de promoció turística, dedicat a aspectes d’esport, natura, festa i cultura de la comarca. Aquest material promociona les regates de muletes o pontones que se celebren al riu Ebre durant l’estiu, una activitat única a Catalunya i que enguany tindrà quatre dies de celebració: 6 d’agost (Móra la Nova), 13 d’agost (Flix), 27 d’agost (Móra d’Ebre) i 11 de setembre (III Baixada en Muleta-Pontona de la Ribera d’Ebre, Ascó-Móra). La informació sobre les activitats nàutiques es complementa amb l’oferta de navegació fluvial i les empreses que ofereixen activitats nàutiques a la comarca.

Altres aspectes que es promocionen amb el fulletó són les festes i les fires estiuenques. En primer lloc, es dóna compte de la festa de La Móra Morisca, un mercat medieval que tindrà lloc a a Móra d’Ebre els dies 8, 9 i 10 de juliol, un certamen que promou els valors d’interculturalitat i de convivència entre religions. També s’esmenta la Diada de la Cirera de Miravet, del 19 de juny, amb què se celebra el tancament de la collita d’aquesta fruita. Finalment, el fulletó promociona l’activitat pesquera al riu Ebre i, en especial, la Fira del Pescador Esportiu-Mostraflix 2005, que tindrà lloc els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre, a Flix.

Aquest material de promoció també dóna compte de la Fira Ramadera i Artesanal de Rasquera, celebrada l’1 de maig passat, un certamen únic a les nostres comarques que va aplegar durant una jornada els ramats de cabra blanca que durant la resta de l’any pasturen per les serres de Cardó i Tivissa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: