Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal col·labora amb onze parcs de Nadal

24 desembre 2004 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre impulsa un programa de suport als parcs infantils i juvenils de Nadal de la comarca, que permet que els municipis de la comarca puguin accedir a tres tallers destinats a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys. Els organitzadors dels parcs poden escollir entre els tallers de cuina, jocs de taula, pintura sobre samarretes, música i ball, maquillatge, jardineria, treballs manuals, jocs tradicionals amb material reciclat i astronomia.

Aquest any s’han adherit a la iniciativa els municipis de Benissanet, Garcia, Ginestar, la Palma d’Ebre, Miravet, Móra la Nova, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, Tivissa, la Torre de l’Espanyol i Vinebre. En total es realitzen 33 tallers entre el dia 22 de desembre de 2004 i el 4 de gener de 2005.

El finançament del programa es deu al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II i als ajuntaments dels diferents municipis participants.

Els tallers infantils de Nadal 2004-2005 organitzats pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre van iniciar-se el dia 22 a Benissanet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: