Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Estand conjunt de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta a ExproReus

13 octubre 2004 · Noticies

Els consells comarcals de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta participen conjuntament a l’edició d’enguany d’ExproReus. Les tres comarques compartixen un estand comú del 50 metres quadrats de superfície al certamen firal, a través del qual es promocionen els actius turístics, culturals, esportius, històrics i gastronòmics de la zona sota el lema “A prop teu”.
El dia 14 d’octubre s’ha celebrat el Dia de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta a ExproReus 2004, que ha consistit en una recepció per part dels directius de Fira de Reus a les autoritats de les tres comarques, un recorregut pel recinte firal, una degustació de productes de les tres comarques a l’estand esmentat i un dinar oficial.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: