Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Confirmats els cursos Universitat d’Estiu de les Terres de l’Ebre a la Ribera d’Ebre

8 juliol 2004 · Noticies

La comarca de la Ribera d’Ebre acull aquest mes de juliol dos cursos de la dècima edició de la Universitat d’Estiu de les Terres de l’Ebre (UETE-URV), que s’inaugura a Tortosa el dilluns vinent.

El primer curs, “Les claus per a la gestió de la petita empresa”, que tindrà lloc a Móra d’Ebre del 27 al 29 de juliol, ja té setze alumnes inscrits. L’activitat, coordinada per Xavier Farré Albendea, professor de teoria econòmica i director del centre universitari Dr. Manyà, de Tortosa, es desenvoluparà com en anys anteriors a la Biblioteca Comarcal.

L’ altre curs, “L’antic poblament del riberal: formes de vida, creences i activitats artesanals”, que es desenvoluparà del 28 al 30 de juliol, a l’Ajuntament de Flix, sota la coordinació de Margarida Genera Monells, doctora especialista en prehistòria i arqueologia a l’Ebre, ja té onze inscripcions d’alumnes confirmades.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre és la institució patrocinadora d’aquests dos cursos i també té cura de facilitar els locals i altre material a l’organització. Els alumnes de la comarca que s’hi inscriguen poden optar a una beca que cobrix el 50% del cost de la matrícula.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: