Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president comarcal inaugura la sala La Valquíria, de la Societat Obrera de Tivissa

7 desembre 2003 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, va inaugurar el passat dia 3 de gener la sala d’actes La Valquíria, de la Societat Obrera de Tivissa. Aquesta sala té una capacitat per a un centenar de persones i disposa de tot l’equipament necessari per efectuar conferències, debats, exposicions, projeccions i altres actes socials de format reduït. La reforma d’aquesta sala social ha suposat una inversió de 117.000 euros i ha comptat amb una subvenció del programa PRODER de la Ribera d’Ebre, amb finaçament de les institucions europea, espanyola i catalana.

L’acte va esdevindre una veritable festa social i es va aprofitar per a retre homenatge als socis fundadors de l’entitat (Josep Gil Jardí, Ramon Margalef Gil, Dionís Micola Domenech, Josep Vernet Pentinat i Josep Maria Vidal Saladié) i a tots els presidents de l’entitat (Jaume Cardona Quintana, Antoni Ripoll Brull, Delfí Sabaté Freixes, Mateu Serrano Saladié, Rafel Pelegrí Martí, Lluís Vidal Jardí, Enric Cavallé Brull, Domènec Bordera Gilavert, Jaume Joan Cavallé i Salvador Aragonès Giné). Tots ells van ser nomenats també membres del Comitè d’Honor de la Societat Obrera
Durant la inauguració es van nomenar quatre socis d’honor, reconeixement que va recaure en persones vinculades a l’entitat: el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i historiador, Pere Muñoz; l’escriptor i historiador, Josep Sánchez Cervelló; l’autor del llibre sobre la història de l’entitat, Tomàs Biosca Esteve, i, a títol pòstum, Manuel Comes Segura.

L’acte va comptar amb les intervencions d’un representant del Comitè d’Honor de l’entitat, de Josep Sánchez Cervelló, historiador; de Biel Pubill, president del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre; de Josep A. Brull, president de la Societat Obrera de Tivissa, i de Pere Muñoz, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, qui va signar al llibre d’or de l’entitat i va descobrir la placa inaugural juntament amb Josep A. Brull. .
La sala La Valquíria recupera el nom del local que ocupava la Societat Obrera de Tivissa abans de la seua creació oficial l’any 1912.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: