En Tren, línies Renfe

Els trens regionals uneixen molts pobles costaners i d’interior, mitjançant la xarxa regional que s’estén fins a Barcelona. Algunes estacions permeten connexions amb trens de “Grans Línies” amb destinacions d’àmbit nacional.

- Accés en tren a la Ribera d’Ebre: Regional Renfe Barcelona - Reus - Móra la Nova - Flix i Barcelona - Reus - Casp, i Grans Línies Renfe Barcelona - Reus - Saragossa - Madrid. Estacions a Marçà - Falset, Capçanes, els Guiamets, Móra la Nova, Ascó, Flix i Riba-roja d’Ebre.

RENFE: 902 240 202, www.renfe.es


En Autobús, línies Hife

Les línies disponibles d’autobús ens permeten arribar a tot un seguit de pobles de forma més regular a més de connectar amb les ciutats més importants com Barcelona, Tarragona, Lleida, Saragossa o Castellò.

Línies Comarcals de Hife:
- Tortosa - Móra d'Ebre.
- Batea - Gandesa - Corbera - Móra d’Ebre.
- Caspe - Maella - Batea - Gandesa - Corbera - Móra d’Ebre - Móra la Nova - Tivissa - Vandellós - L’Hospitalet - Barcelona.

Més informació: www.hife.es

La comarca de la Ribera d'Ebre és troba ben comunicada amb les comarques veïnes i la resta del territori amb una bona infraestructura de carreteres i la linia de tren Madrid-Saragossa-Tarragona-Barcelona.

Les carreteres N420 i la C12 (Eix de l’Ebre) són algunes de les més importants que vertebren la comarca que abans es feia servint-se del riu Ebre com a via de comerç i comunicació cap a l’interior.


En Cotxe, vies principals:

-Eix de l’Ebre (C-12): va de Lleida a Amposta vorejant l’Ebre de nord a sud. Ideal per accedir al Baix Ebre i la Ribera d’Ebre.

-N-420: va de Tarragona a Saragossa, passant per Reus-Falset-Móra d’Ebre-Gandesa-Alcanyís d’est a oest en sentit transversal. Ideal per accedir al Priorat, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Matarranya.

-C-44: via alternativa d’accés des de l’Hospitalet de l’Infant a l’Eix de l’Ebre passant per Tivissa. D’alt interès paisatgístic.

- TV-3022: conecta la N-340, entra l’Ampolla i l’Ametlla de Mar, des del Perelló fins Rasquera i l’Eix de l’Ebre. Ideal per accedir a Miravet i la Ribera d’Ebre.