FIRA INTERCOMARCAL DE L'OLI
MÓRA LA NOVA

Exposició i venda d'oli per part de les cooperatives i almàsseres de la zona. Durant la fira es realitzen les activitats següents: concurs d'olis fruitats verds i fruitats madurs, conferències, concurs d'allioli, berenar per a la mainada, curs d'anàlisi sensorial i tast d'oli, i esmorzar popular amb la tradicional clotxa.
Al gener.

FIRA RAMADERA I ARTESANA
DE RASQUERA

Els rasquerans fan perviure les seves arrels a la cuina, al paisatge i per sobre de tot a les tradicions, una de les quals és mantenir i augmentar els ramats de cabres blanques que æquant els pastors fan sortir dels corrals i tancats, després del llarg hivern, per dur-los a les fresques pastures d'estiu dels contraforts de la serraæ tenen el costum de portar-los als afores del poble per a goig de petits i per mantenir la memòria dels grans.

Mentrestant, als carrers de la vila mostren les variades habilitats artesanes.

Primer diumenge de maig.


FIRA AGRÍCOLA, RAMADERA I INDUSTRIAL
DE MÓRA LA NOVA

Certamen anual que té lloc a finals d'octubre, de caràcter multisectorial, observa principalment exposicions agrícoles, ramaderes i de maquinària; es celebra ininterrompudament des de 1831.

Durant la fira es celebren concursos: hípics, d'arrossegament de pes, de maquinària innovadora, de vins, de ceràmica, literari i de cartells.

Última setmana d'octubre.