Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tornen els lots de Nadal Km0 dels productors i elaboradors agroalimentaris de la Ribera d’Ebre

23 novembre 2021 · Noticies

Per segon any consecutiu, trenta empreses agroalimentàries que produeixen i elaboren a la Ribera d’Ebre han unit esforços per crear Lots de Nadal de producte del nostre territori, amb la voluntat de reivindicar els productes Km0 i promoure el consum de proximitat durant les festes de Nadal i Reis. La iniciativa ha nascut en el marc de la campanya Degusta Ribera d’Ebre, amb el suport del projecte Ribera d’Ebre VIVA impulsat pel Consell Comarcal i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Cinc lots diferents
Els lots de Nadal inclouen diferents productes representatius de la nostra comarca des d’oli, fins a vi, cerveses, licors, formatges, embotits, olives, passant per la mel i els dolços tradicionals. Els lots es podran adquirir a L’Agrari de Flix i Riba-roja,  La Masrojana, de Móra d’Ebre, Molí de Rué, de Vinebre, Mel Somper de Riba-roja d’Ebre i Agrobotiga 7 de Ribera de Móra d’Ebre. Tota la informació sobre els lots i els punts de venda es pot consultar al web de Degusta Ribera d’Ebre.

Promoció a les fires de Nadal
Paral·lelament, des del projecte Ribera d’Ebre VIVA s’ha iniciat una campanya per promoure la presència del segell Degusta Ribera d’Ebre a les fires que des d’ara i fins Nadal se celebren en diverses poblacions de la comarca: Ascó (27 i 28 de novembre), Tivissa (4 i 5 de desembre), Rasquera (5 de desembre), Garcia (8 de desembre), Móra d’Ebre (11 de desembre), Vinebre (18 de desembre) i Móra la Nova (19 de desembre). Els productors agroalimentaris que formen part del projecte hi tindran un espai específic o visualització diferenciada.

El projecte Degusta Ribera d’Ebre neix del Pla d’acció del producte local de la Ribera d’Ebre, que a més de productors, elaboradors i agrobotigues busca la complicitat d’altres agents de la cadena de valor, com la restauració i els comerços que aposten pel producte local.

Descarrega’t els cartells promocionals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: