Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal promourà el comerç de proximitat i la marca turística Ribera d’Ebre amb dues noves campanyes

11 desembre 2020 · Noticies

Els darrers cinc anys, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha impulsat accions per consolidar lligams i espais de treball conjunts amb el sector comercial de la comarca: s’han impulsat accions de formació, xarxes de cooperació, estratègies de sensibilització ciutadana i projectes de digitalització. Ara, tota aquesta inèrcia conflueix en la nova campanya  de comerç que s’ha presentat aquest matí a la seu de l’ens comarcal. “S’ha escollit el lema Tria amb el cor, compra a la Ribera d’Ebre, un eslògan que va acompanyat del dibuix d’un cor que conté els valors del comerç de proximitat, com la tradició, la qualitat del servei, la proximitat, la confiança o la modernitat, entre molts d’altres. Tot això promogut amb el hastag #AixequemlaRiberadEbre”, ha explicat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal.

La campanya, que s’ha gestat amb la implicació de tot el sector, inclourà la impressió de més de trenta pancartes de gran format, cinc-cents cartells i l’elaboració d’un vídeo promocional per distribuir a través de xarxes socials i en les televisions territorials. “Amb el vídeo volem mostrar que als setze pobles de la comarca tenim comerç de tota mena: agroalimentari, tecnologia i electrodomèstics, mobiliari i moda, entre molts d’altres”, ha explicat Mònica Sabaté, tècnica del projecte Ribera d’Ebre Viva. “Volem conscienciar la ciutadania d’aquesta riquesa, perquè el comerç de proximitat genera més de set-cents llocs de treball i dona vida als pobles. Sense comerç, als nostres carrers no hi ha vida”, ha remarcat Sabaté. Per la seva banda, Gemma Carim ha posat en relleu que “malgrat la situació de pandèmia, els agents del sector comercial ens han transmès entusiasme, passió i confiança. Estem contents d’aquesta bona sintonia que hem trobat per treballar conjuntament entre el sector públic i privat”.

Ribera d’Ebre, t’hi voldràs quedar // A més de la campanya del comerç de proximitat, aquest matí també s’han presentat noves accions per a la promoció de la marca turística Ribera d’Ebre. “El comerç i el turisme interaccionen molt sovint, perquè si tenim més turisme també enriquim els comerços de la comarca”, ha comentat Mònica Sabaté. En aquest cas s’ha escollit el lema Ribera d’Ebre, t’hi voldràs quedar amb la voluntat de posicionar la comarca en l’àmbit turístic de Catalunya tan bon punt es recuperi la mobilitat. “El lema també vol seduir aquelles persones que amb l’esclat de la pandèmia estan pensant de traslladar-se a viure en un entorn rural. La nostra comarca els ofereix moltes oportunitats”, ha afegit. La campanya inclourà insercions a la revista Descobrir Catalunya, La Vanguardia i el seu suplement Què Fem, al diari ARA, al PuntAvui i a l’edició nacional del portal Surtdecasa.cat.

Totes dues campanyes s’han sufragat amb els recursos de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs (ANAV) i amb recursos propis del Consell Comarcal .

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: