Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, entre els signats del conveni Corner de promoció turística

13 febrer 2020 · Noticies

Els representants dels 17 ens turístics públics i privats de les Terres de l’Ebre —entre els quals el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre— han signat aquest dijous el conveni Corner, liderat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que preveu la participació en fires especialitzades. A més, també inclou altres accions de màrqueting per donar a conèixer els atractius turístics dels municipis participants en els mercats més importants. El Museu de Tortosa ha acollit l’acte de signatura.

El pressupost global i conjunt serà de 165.150 euros dels quals la Diputació de Tarragona assumirà el 80% del total. Aquesta inversió portarà les Terres de l’Ebre a les següents fires especialitzades: Adventure Travel Show (Londres), Randonée (París), Fiets & Wandelbeurs (Utrecht) i Falsterbo Bird Show (Suècia). A més, fruït de l’acord, els atractius turístics dels municipis s’han mostrat a Fitur (Madrid) i s’exposaran a Navartur (Pamplona), Sevatur (San Sebastià) i B-Travel (Barcelona). Les Terres de l’Ebre també tindran presència a una fira de caràcter internacional, concretament a la World Travel Market que se celebra a Londres. En l’àmbit de la publicitat, es duran a terme diferents accions, entre les quals destaca la prevista amb un portal líder del mercat estatal (Logitravel) per potenciar la comercialització de l’oferta d’allotjament de la demarcació i que inclou una acció presencial a la seva botiga física a Madrid.

Aquesta és la 14a edició d’aquest conveni, una eina al servei de la cooperació, la col·laboració en la promoció de les Terres de l’Ebre que permet oferir un ampli ventall de propostes en matèria de comunicació i màrqueting a qualsevol entitat de promoció turística de les Terres de l’Ebre, independentment de la seva dimensió. Els signants de l’acord per aquest 2020, juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, són els ajuntaments d’Alcanar, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Ascó, Benifallet, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa i Jesús Activitats i Serveis S.L; els consells comarcals de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre; associacions empresarials i entitats de l’àmbit privat com l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, la Cambra de Comerç de Reus i Terres Landscape and Travel Communication.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: