Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tallers gratuïts d’apoderament per a dones emprenedores i/o empresàries de la Ribera d’Ebre

16 maig 2018 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acollirà durant els pròxims dos dimarts consecutius un taller de formació gratuït sobre desenvolupament personal i professional, dirigit a dones emprenedores i/o empresàries de la Ribera d’Ebre.

L’activitat està basada en una metodologia participativa, amb l’objectiu d’inspirar i promoure l’autoconfiança, l’autonomia i la capacitat de generar canvis positius en la vida pròpia. Tot plegat per fomentar l’autoconeixement i la millora de les habilitats i competències de les dones riberenques actives, ja sigui perquè estan al capdavant d’una empresa, perquè són emprenedores i/o autònomes, perquè tenen un projecte o idea de negoci o perquè es troben en recerca activa de feina. Hi ha un màxim de 20 places disponibles, i es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Els tallers es faran el dimarts 22 de maig i el dimarts 29 de maig, de 9,30 a 13 hores, i seran impartits per l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE), dins el projecte Gira Mujeres que impulsa la Fundació Coca-cola. En principi, es faran a la sala d’actes del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre, tot i que en funció de la predisposició de les participants la segona sessió podria celebrar-se a Zona Líquida per conèixer l’espai coworking de Riba-roja d’Ebre.

Inscriu-te aquí

Contacte i intercanvi entre el col·lectiu de dones emprenedores de la comarca

A més de formació per desenvolupar habilitats personals i professionals que els podran ser útils en el seu dia a dia, els tallers també permetran a les participants conèixer altres dones de la comarca igualment emprenedores, així com els seus projectes i activitats, amb l’objectiu de promoure l’intercanvi d’idees i el contacte entre dones emprenedores dels nostres pobles. Igualment, és una bona oportunitat per compartir els seus projectes amb la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera, Gemma Carim, i les tècniques comarcals encarregades de tirar endavant els programes de desenvolupament i diversificació econòmica a la comarca.

Opció al mètode CANVAS i premi per als projectes més innovadors

Els tallers formen part del programa d’emprenedoria femenina ‘Gira Mujeres’, una iniciativa que impulsa la Fundació Coca-cola amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria en femení arreu de l’Estat. Un cop acabin aquests dos tallers presencials, les dones riberenques que hi participin podran incorporar-se a un taller de formació per internet del mètode CANVAS per desenvolupar o consolidar la seva idea de negoci.

En aquest cas es tracta de deu sessions de formació on line, que cadascuna podrà realitzar com li vagi millor, i en els que abordaran i analitzaran diferents aspectes, com ara costos, clients, propostes de valor, canals de venda i comunicació, socis, relació amb els clients i recursos clau. Els tres projectes més innovadors que participin del mètode CANVAS optaran a 3.000 euros de premi per a dur a terme la seva activitat. La iniciativa s’està duent a terme a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre.

No et quedis sense plaça!

Inscriu-te aquí

I envia l’enllaç d’aquesta notícia a les dones emprenedores de la comarca que hi puguin estar interessades!

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: